RAMEN EN DEUREN

Welke stijl u ook verkiest tijdloos, hedendaags, rustiek of klassiek, alles behoort tot onze mogelijkheden. Wij plaatsen ramen en deuren in ALU, PVC of hout.

  OFFERTE RAMEN EN DEUREN

  Welke ramen en/of deuren wenst u?*

  Hoeveel ramen/deuren wenst u?*

  Type gebouw?*

  Wilt u ook extra'?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Ramen en deuren voor uw woning

  Ramen en deuren zijn een fundamentele investering voor uw woning. Of het nu gaat om een nieuwbouw of het vervangen van enkelglas, ramen en deuren bepalen de look & feel van uw woning en ze zijn misschien ook wel een van de belangrijkste factoren voor het isoleren van uw woning.

  U kan bij ons terecht voor het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, kunststof of hout. Vanwege dit uitgebreid gamma kunnen wij u elke stijl aanbieden.

  Aluminium is een zeer sterk materiaal. Het is beschikbaar in diverse kleuren en in een matte of glanzende uitvoering. Het grote voordeel van ALU is dat het weinig onderhoud vraagt en levenslang meegaat zonder in te boeten op kwaliteit.

  Kunststof (PVC) is eveneens een vaak gebruikt materiaal. Het vraagt eveneens weinig onderhoudis isolerend en is goedkoper dan aluminium.

  Het grootste voordeel van hout is dat hout een zeer warme uitstraling heeft die u niet heeft bij andere materialen.

  Premies & BTW 

  Is uw woning minstens 10 jaar oud? De kans is groot dat u in aanmerking komt voor een verlaagd BTW tarief van 6% i.p.v. 21%. Werkuren en materiaal (aangekocht door de aannemer) kan onder de voorwaarden die gelden worden gefactureerd aan 6% aan u.

  Indien u ook structurele wijzigingen aanbrengt, kan u in aanmerking komen voor de renovatiepremie.