TUIN & AANBOUW

Zoekt u een aannemer voor het aanleggen van uw oprit, terras, parking of tuinpad? Of wenst u een carport, tuinhuis of terrasoverkapping? Een nieuw zwembad aanleggen?

  OFFERTE CARPORTS

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Wilt u opties?

  Type dak?*

  Gewenste materiaalkeuze?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Aannemer gezocht?
  Aanbouw, overkappingen, verhardingswerken & zwembaden

  Wat doen we?

  • Zwembad aanleggen
  • Vijveraanleg
  • Zwemvijvers
  • Terras aanleggen
  • Oprit aanleggen
  • Parking aanleggen
  • Boordstenen plaatsen
  • Carport plaatsen
  • Terrasoverkappingen
  • Poolhouse
  • Tuinhuis
  • Verlichting in de tuin, oprit of terras

  Hebt u plannen voor buiten? Wij kunnen u helpen met constructiewerken in de tuin. Hiermee bedoelen we verhardingswerken zoals het aanleggen van een terras, oprit, parking of tuinpad.

  Daarnaast kan u ons inschakelen voor het plaatsen van carports of terrasoverkappingen en voor het plaatsen van bijgebouwen zoals een tuinhuis of poolhouse of bijvoorbeeld bij een aanbouw voor een keukenuitbreiding of woninguitbreiding.

  Zwembad aanleggen

  Wilt u een zwembad kopen? Een zwembad aanleggen heeft voor ons geen geheimen meer. Een inbouw zwembad of een opbouw zwembad? Graag betegeling rondom uw zwembad? Als u een aannemer zoekt voor de plaatsing en aanleg van uw zwembad, dan bent u hier aan het juiste adres.

  Wat kan u van ons verwachten? 

  Op maat gemaakte betonnen of houten zwembaden. Wij zorgen voor alles: van grondwerken tot het plaatsen van uw zwembad tot het plaatsen van eventuele accessoires: verwarming, overkapping, waterbehandeling, poolhouse, …

  Vijvers & zwemvijvers

  De aanleg van vijvers en zwemvijvers hoort ook tot onze mogelijkheden. Vijver en zwemvijverbouw maken uw tuin volledig af. Reken dan  ook op de expertise van V-Construct: leverenmonteren & plaatsen van vijvers.

  Aanbouw

  Is uw huidige woning niet groot genoeg meer? Staat er nog een gezinsuitbreiding op de planning? Dan kan u eenvoudig meer woonoppervlakte creëren door een aanbouw te laten plaatsen.

  Qua materiaal heeft u bij ons alle keuze: zo kan u kiezen voor een glazen aanbouw, maar ook gewoon voor een klassieke aanbouw. Ook de afwerking (gyrpcowerken, pleisterwerken, verlichting, schilderwerken, etc.) kan u door ons laten uitvoeren.

  Oprit & terras

  Wilt u graag een parking, tuinpad, oprit of terras aanleggen? Wij helpen u met plezier. U kiest het materiaal (dolomiet, steentjes, tegels, klinkers, hout, etc.) en wij leveren en plaatsen.

  Terrasoverkapping

  Wilt u graag genieten van een terras, maar betaald u liever niet de dure kosten ervan? Dan  hebben wij de oplossing voor u: een terrasoverkapping.

  Een terrasoverkapping kan u volledig naar wens: aluminium, hout of PVC qua materialen. Volledig open, deels of volledig gesloten? Aan u de keuze.

  Carports

  Ook carports vallen onder de noemer ‘overkappingen’. Hier kan u ook de zelf de materialen kiezen. Wij kunnen uw carport op maat maken of u kan een standaard model kiezen en wij plaatsen deze voor u.

  Tuinhuis & poolhouse

  Ook hier leveren we maatwerk of plaatsen we standaard modellen.

   OFFERTE TERRASOVERKAPPING

   Waarvoor wilt u een offerte?*

   Open of gesloten?*

   Type dak?*

   Gewenste materiaalkeuze?*

   Locatie van de werf?*

   Deadline?*

   Beschrijf uw opdracht*

   Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
   Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.